Onze uitvalsbasis is de sporthal van Ninove: sporthal ’t Sportstekske’, Parklaan 15.

 

Daarnaast trainen we ook bijna elke avond in de sporthal van ‘het PTI’: Richtpunt Campus Ninove, Centrumlaan 160.  Deze zaal werd helemaal heraangelegd waardoor dit nu zeker ook een volwaardig trainingsveld geworden is. Soms gebruiken we ook het buitenterrein van het PTI (rode kruisje op de kaart hieronder)

De seniorenploegen trainen 2 keer in de week.

We zetten sterk in op de ontwikkeling van onze jeugdspelers en bieden hen daarom 3 trainingen per week aan: 2 trainingen met de gewone coach en op woensdag een specialisatietraining.

Onze allerjongsten, de U8, trainen 2 keer in de week.

 

Het volledige trainingsschema voor seizoen 2022-2023 vind je [hier]

 

Tijdens de schoolvakanties is het PTI gesloten en kunnen we enkel gebruik maken van de sporthal. Daarom wordt er dan wat herschikt en heeft elke ploeg ook slechts 2 trainingen.

Het vakantieschema vind je onder "Vakantieregeling" op onze homepagina

Op training draag je gewone sportieve kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen. Investeer wel in een paar goede sport- / basketschoenen.

Voor de matchen voorzien we een cluboutfit, die door elke ouder volgens een beurtrol wordt meegenomen om te wassen.

 

Breng zowel naar training als wedstrijd zeker een drinkbus met water mee. Basket is een dorstige sport en het is belangrijk voldoende te drinken. In de inkomhal van de sporthal staat een waterfontein waar je je drinkfles kan bijvullen.  

© 2022 Website powered by Twizzit.com